Immo Rubi Julia
972 150 270
https://www.immorubijulia.com
 

TERRENY EDIFICABLE A PEDRET I MARZÀ

Ref: 2671
Terreny
600 m2 de terreny.
Venda: 130.000 €
Terreny en venda a Pedret I Marza.
Descripció

Rubí Julià Presenta:

Terreny orientat cap al nord-est amb lleugera pendent, compta de 615 m2 i es troba a la població de Vilanova de la Muga (Pedret i Marzà) a la urbanització anomenada “Salats”. Com a idea de construcció, a peu de carrer trobem un garatge de 44.05 m2 on hi caben dos cotxes una moto, aquest disposaria d'un muntacàrregues per accedir a la zona d'emmagatzematge que es troba a la cuina i tres dormitoris dobles, a la zona d´entrada principal i passadís que connecta l´ala dreta amb l´esquerra trobem unes escales centrals per baixar a la part inferior, amb el detall que aquestes escales són obertes per deixar entrar tota la llum possible a les estances.

A mà esquerra estaria el dormitori principal amb vestidor i bany complet, al costat de la cambra de bugaderia. A la planta inferior hi ha l`espai per a la cuina de concepte obert i grans finestrals amb vistes a la terrassa coberta exterior destinat a la zona de barbacoa i menjador d´estiu.

Part central amb taula de menjador al costat del saló. Aprofitant el buit de les escales es trobaria la cambra “màquines” per a l'aerotèrmia i comptadors. L'índex d'edificabilitat és d'un 35% de la finca, per la qual cosa es podrà construir una casa dividida en dues plantes i un garatge de 208 m2 construïts. Sent útils un total de 119.08 m2 que des destinaran a planta baixa de 68.55 m2, planta primera de 95.47 m2, i. També compta amb una gran zona exterior enjardinada on es pot construir una piscina de 6x3 aprox.

El poble de Pedret és un lloc de població dispers i Marzà, a un quilòmetre de distància, és un nucli de població agrupat i la capital administrativa. Es va segregar de Vilanova de la Muga el 1933, al qual havia pertangut des del 1846. A prop podem trobar el tren de Barcelona a França que travessa el sector occidental d'aquest terme, passant a pocs metres de Marzá. Aquest poble es comunica per un camí veïnal amb l´estació més propera, que és la de Vilajuïga. Una carretera local asfaltada us porta de Pedret a Pau (3 km) ia la carretera de Roses a Vilajuïga.

Camins veïnals condueixen a Vilanova de Muga ia Castelló d´Empúries. Si adquireixes aquesta parcel·la, podràs fer els teus somnis realitat construint des de zero la casa que s'adapti millor a tu ia les teves necessitats.

No dubtis a visitar-la!